Nr 15 Kreativitet

Startsida Recensioner Dikter Tema Artiklar Essäer Musiklyrik

Arkiv

Om oss

Länkar

eremenaut.se

Eremonaut betyder ökenseglare eller ödemarksseglare. Tidningens skapare beskriver den som en tvärkulturell nättidskrift som publicerar poesi, prosa, bilder, serier, essäer, artiklar, recensioner, intervjuer och översättningar. I slutet av varje år är tanken att ett urval av texterna ska publiceras i bokform.

Peters hörna

Peters hörna består av Nalle puh-tänkande, det där som låter fint inuti huvudet men när det kommer ut inte är fullt så genialt som det först verkade. Kort sagt tillfälliga bloggreflektioner om nästan allt från en av Populär Poesis redaktörer.

Lo Söllgård

heter i all enkelhet Lo Söllgårds hemsida, där man kan upptäcka flera av hennes texter.

 

towemy.com

Towe My Frykenfeldht har ett par gånger publicerat sina dikter i Populär Poesi. Det här är hennes hemsida där ytterligare poesi i en synnerligen expressiv miljö finns.

 Tidskrift.nu

Tidskrift.nu samlar Sveriges alla kulturtidskrifter så att det ska bli lätt för oss att botanisera i kulturen. Här går att söka i genrer eller i tid. Som hjälp finns även en redaktion som bistår läsarna.

Ichiifritzthekiller

Johan von Fritz är en av tillvarons mest egensinniga poeter och han samlar sina vänner i en blogg av oerhört hög kvalité, om man har smak för olika typer av poesi.

SkAlla

Skrivkollektivet SkAlla innehåller utöver två av våra flitigaste recensenter oerhört duktiga skribenter i snart sagt alla genrer. Om du vill ha några timmar prosaläsning av hög kvalité är det här ett bra ställe att vistas på.

poeter.se

Pratar man om nätpoesi går poeter.se inte att undvika. Är man medlem kan man lägga upp sin poesi och få den kommenterad, kommentera andras poesi, läsa artiklar och tipsas om skrivarkurser och poesihändelser.


Populär Poesi

på facebook

på TwitterKronotop

Kronotop är Cecilia Persson. Hon är humaniora personifierad genom ett helt liv i ämnesområdets tjänst. Förutom att författa driver hon en litteratur- och poesibar i restaurang Viva i Lund. 

Tidningen kulturen

Här hittar du alla typer av texter om olika varianter av kultur: konst, litteratur, skönlitteratur, film, scenkonst och musik. Oftast är Tidningen Kulturens utbud betydligt bredare än ordinära dagstidningar och ämnesinriktade magasin.