Meny Stäng

Nya www.popularpoesi.se

 

 

Eftersom vi har bytt formgivare i trycket av Populär Poesi tyckte vi att det var lämpligt att uppdatera hemsidan också. Det har lett till en formgivning som gagnar läsning på skärmar och är lättare att manövrera i. Överst på hemsidan finns digitala texter i full längd. De läggs ut kontinuerligt mellan två nummer. Längre ner hittar du ingångar till texterna som bara finns i trycket.

Genom att gå upp i toppmenyn får du tillgång till runt 1 000 fullängdstexter om poesi. Nr 1-22 av Populär Poesi finns utlagda i sin helhet i systemet. Från nummer 23 har tidskriften ett exklusivt material i trycket och ett exklusivt material på webben, men alla texter som publicerats på www.popularpoesi.se finns kvar här.

I högerlisten finns ”månadens performance”, en lista med länkar till de senaste texterna, de nyaste kommentarerna och Populär Poesis kalender där du ser vad vi planerar närmaste året. Om du är nyfiken på vad som händer inom poesivärlden kan du med fördel prenumerera på vårt Nyhetsbrev, som kommer någon gång i månaden.

Mycket nöje med nya www.popularpoesi.se!

Posted in Medlemskap & Prenumeration, Nytt nummer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =