Redaktion

Chefredaktörer & Ansvarig utgivare

Ellie Wiman-Lindqvist
ellie (a) popularpoesi.se

Kenneth Lindegren
kenneth (a) popularpoesi.se


Redaktör Dikter

Jimmie Svensson | Med bas i Lund forskar och undervisar han lite varstans inom litteraturvetenskapen. Särskilt intresserad av poesins form och specifika sätt att skapa mening på. Är personligen svag för den kombination av tradition och modernism som brukar förknippas med 1930-talet och poeter som Gullberg, Edfelt och Boye. I övrigt uppskattar han katter, pipor, Berlin och engelsk fotboll.

Diktmanus skickas till dikter (a) popularpoesi.se . Innan du skickar, se instruktionerna: Manus


Redaktör Essä

Sara Holmström | Litteraturvetare som omväxlande skriver på en diktsamling och en roman. Gillar hundar och att läsa Roberto Bolaño, Djuna Barnes och skandinavisk poesi.

Du når Sara genom att skicka ett mejl till essaer (a) popularpoesi.se


Redaktör Tema

Eva Wissting | Skrivpedagog från Skurups folkhögskola som studerar litteraturvetenskap och kreativt skrivande vid University of Toronto. Recenserar böcker på dagensbok.com och är Sverige-redaktör för asymptotejournal.com. Skriver bland annat poesi, noveller och artiklar och gillar sånt som växer.

Du når henne på tema (a) popularpoesi.se


Redaktör Kritik

Thomas Evertsson|

Kontakta kritikredaktionen genom att skicka ett mejl till kritik (a) popularpoesi.se


Formgivning & Layout

Mariella Lundman


Webbmaster

Tor-Björn Fjellner |Som webmaster håller han ett öga på att webbplatsen fungerar som den ska. Han skriver poesi som går att läsa på poeter.se och tobi3.se. Arbetar som konsult och frilans inom mobiltelefoni, IT, marknadsföring och projektledning. Som poet gillar han formexperiment, dubbeltydigheter och språkliga kullerbyttor av olika slag.


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

tre − 2 =